De ce noi

Produse de calitate

Gama variata

Personalizare produse

Unitate protejata

Faci bine

Faci economii

Facilitati

Unitate Protejată Autorizată

SC JUST4OFFICE SRL Brașov deține autorizație de funcționare ca Unitate Protejată. Societățile comerciale și instituțiile statului cu peste 50 de angajați au posibilitatea de a economisi  50% din fondul de handicap datorat bugetului de stat, prin achiziționarea de produse realizate de persoane cu dizabilități angajate în cadrul societății noastre. (L448/2006)

Achiziționând articole tipografice sau articole din hârtie și carton pentru birou, echipamente de protecție sau articole de mobilier, susțineți integritatea persoanelor cu handicap și economisiți bani și resurse.

Facilitati

Produse de calitate înalta pentru birou

SC JUST4OFFICE SRL susține principiul egalității la șanse și se bazează pe contribuția persoanelor cu dizabilități în realizarea de produse pentru birou:

  • Articole tipografice ( tipizate, agende, calendare, plannere, flyere/pliante, manuale de instrucțiuni/broșuri, etichete, cărți de vizită, și alte produse similare)
  • Articole din hârtie sau carton pentru birou (hârtie imprimanta, plicuri, ambalaje din hârtie sau carton, cuburi hârtie, bloc notesuri, caiete, dosare, și alte produse similare)
  • Articole din hârtie sau carton de uz sanitar (prosoape hârtie, hârtie igienică, șervetele, pahare, farfurii, tăvi din carton)
  • Echipament de protecție și de lucru
  • Mobilier
  • Personalizare articole produse în unitatea noastră.

Facilitati

Integritate si combaterea discriminarii

Persoanele cu dizabilități își doresc șansa la o viață normală, integră și fară discriminări. Își doresc să participe activ la activități și să se simtă utile. Colaborând cu societatea noastră creșteți șansele acestora de a avea un loc de muncă.

Achiziționând produse de birotică de la SC JUST4OFFICE SRL Brașov aveți avantajul economisirii de resurse bănești. Achiziționând produse în suma echivalentă cu 50% din suma datorată la bugetul de stat, veți fi scutiți de plata sumei respective și veți avea biroul aprovizionat cu articole tipografice de calitate, personalizate cu însemnele societății dvs.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.